Werken Hal2

werken

We werken de hele dag, en zijn vaak langer op kantoor dan ergens anders. Erg belangrijk dus dat dit een comfortabele plek is. Een plek waar je je lekker voelt en fijn kan werken. Dat weten we bij Hal2, dus creëren we kantoorruimtes waar iedereen zich helemaal op zijn gemak voelt, samen werken in een heerlijke omgeving, dat is het doel.

Renovatie Hoofdkantoor Royal Agio Cigars Duizel

Concept en interieurontwerp nieuw hoofdkantoor

Gevelaanzicht

Type object werken

Werkoppervlakte 4000 m2

Locatie Duizel

 

volledig project

Royal Agio Cigars behoort tot één van de grootste sigarenfabrikanten in Europa met merken als MEHARI’S, PANTER, BALMORAL en DE HUIFKAR.
Ieder jaar worden er zo’n 750 miljoen sigaren geproduceerd en verkocht. Agio levert deze sigaren aan meer dan 100 landen over de hele wereld en heeft circa 2.000 medewerkers. Agio is een familiebedrijf ontstaan in 1904 en onderscheidt zich door middel van zijn klantgerichtheid, geavanceerde technologie en hoge kwaliteitsstandaarden.

Het hoofdkantoor in Duizel heeft een volledige renovatie ondergaan van ca 14.000 m2, waarvan ca 4000 m2 nieuwe kantoren, vergaderruimtes, restaurant, entree etc. Wij tekende een ontwerp voor de volledige binnenkant en werkte nauw samen met Bo2 Architecten. Ook zijn wij verantwoordelijk geweest voor het concept met 4 belangrijke uitgangspunten: Premium, Natuur, Warm en Informatief. Deze onderdelen zie je terug in het gehele interieurplan. Ook hebben wij voor een groot deel van de uitvoering zorg gedragen, zoals wandafwerkingen, meubels, maatwerk, stoffering, verlichting, styling etc. Wij zijn enorm trots op het eindresultaat wat we met velen partners hebben uitgevoerd.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Duurzaamheid Hal2 Carpets Ontwerpstudio en showroom Onze merken Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Verlichting en elektra Vloeren, wanden en plafonds Klimaatbeheersing
Gevelaanzicht

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




Fris interieur voor oudste familiebedrijf in Nederland

Volledige restyling en nieuw interieurontwerp voor Knaapen Groep

Interieurontwerp en restyling oudste familiebedrijf in Nederland

Type object werken

Werkoppervlakte 510 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Knaapen Groep telt een rijke historie, het bedrijf werd opgericht in 1652 en is daarmee het oudste familiebedrijf van Nederland. Van eenvoudig schildersbedrijf zijn zij uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Knaapen Groep heeft een bijzondere kijk op renoveren waarbij de bewoners centraal staan.

De passie voor vakmanschap, het frisse karakter van Knaapen Groep en de bewoners en hun omgeving hebben we doorgetrokken in dit interieurontwerp. Zo zijn alle kantoren voorzien van een nieuw fris uiterlijk, waarbij de bouwtechnische kant van Knaapen Groep subtiel is doorgevoerd. De informele en formele ruimtes zoals vergaderruimtes, kantine en entree hebben een warme huiselijke uitstraling gekregen waarbij de omgeving van de bewoners op een slimme wijze is doorgevoerd in foto- en grafische prints. Zo heeft iedere ruimte een eigen ‘voordeur’ hebben de toiletten een leuke gimmick, namelijk een dixie deur en heeft ieder kantoor een mooie grote grafische foto print.

Het resultaat is een fris, sfeervol nieuw hedendaags interieur met subtiele verwijzingen naar de visie en het karakter van dit familiebedrijf.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Duurzaamheid Ontwerpstudio en showroom Onze merken Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Vloeren, wanden en plafonds
Interieurontwerp en restyling oudste familiebedrijf in Nederland

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




“ De informele en formele ruimtes zoals vergaderruimtes, kantine en entree hebben een warme huiselijke uitstraling gekregen waarbij de omgeving van de bewoners op een slimme wijze is doorgevoerd in foto- en grafische prints. ”
Sport Fysio met licht en kleurrijk interieur

Interieurontwerp en realisatie Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven

Paramedisch Expertise centrum Eindhoven

Type object werken

Locatie Eindhoven

Aantal ruimtes 14

 

volledig project

Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven is een modern expertisecentrum voor orthopedische zorg, welzijn en (sport)prestatieverbetering (sport fysio). Binnen het centrum bevindt zich het Schouder Expertise Centrum, PECE Zorg, PECE Health en Progress Educations. Hierbinnen werken onder andere gespecialiseerd (sport)fysiotherapeuten, manueel therapeuten, bewegingswetenschappers, ergotherapeuten, orthopeden, diëtisten, kinderfysiotherapeuten en sportartsen intensief samen.

Hal2 realiseerde onder andere het concept, ontwerp en uitvoering voor dit centrum. Sportbelijningen in grafische patronen op de wanden maken dit interieur uniek en laat de bezoekers en werknemers zich echt in de wereld van het Paramedisch centrum wanen. Het resultaat is een strakke witte en klinische basis met diverse kleuraccenten.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Vloeren, wanden en plafonds
Paramedisch Expertise centrum Eindhoven

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




Licht en fris interieurontwerp

Volledige verbouwing kantoor van Vugt en van Hulten te Vught

Architectuur nieuw kantoor

Type object werken

Werkoppervlakte 125 m2

Locatie Vught

Aantal ruimtes 4

 

volledig project

Interieurontwerp voor kantoor in Vught.

Rondom de Petruskerk in Vught worden drie commerciële ruimtes gerealiseerd met als bestemming retail, dienstverlening en een kantoorruimte. De ruimtes liggen links en rechts naast de hoofdingang aan de Heuvel en een ruimte aan de Kloosterstraat, tegenover Patisserie de Rouw. De ruimte aan de Kloosterstraat heeft een eigen ingang en een doorgang naar de kerk. In deze laatste genoemde, bijzondere ruimte zal Van Vugt en Van Hulten zich gaan vestigen. Van Vugt en Van Hulten Belastingadviseurs is een organisatie van belastingadviseurs en financieel planners. Aan hal2 de vraag een interieurontwerp te maken voor het kantoor.

Er is goed nagedacht over sfeer, kleur en materiaalgebruik. Er is een lichte, frisse sfeer gecreëerd. Het nieuwe pand is voorzien van veel glas. Dit zorgt voor maximale lichtinval en transparantie. Om de fraaie lichtinval en de transparantie van het pand niet verloren te laten gaan, hebben we gebruik gemaakt van grote, glazen puien voor de afgesloten delen van het kantoor. De rest van het kantoor hebben we ook licht, modern en sfeervol gehouden. Door het toepassen van een verschillende flexwerkplekken, zowel geschikt voor zittend werken als staan werken, ontstaat er een dynamische werkvloer. Klanten worden ontvangen in een vriendelijke, open omgeving. Er is de mogelijkheid om zowel formeel als informeel te overleggen.

Hal2 heeft deze opdracht Turnkey opgeleverd en volledig bouwkundig begeleid in samenwerking met Johan Martens van Cresa Nederland.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Klimaatbeheersing Ontwerpstudio en showroom Onze merken
Architectuur nieuw kantoor

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




Open werkvloer met sportelementen

Volledige verbouwing kantoor Triple Double te Eindhoven

Interieur design Triple Double, Strijp S

Type object werken

Werkoppervlakte 700 m2

Locatie Eindhoven

Aantal ruimtes 1

 

volledig project

Triple Double is verhuisd naar Strijp-S, te Eindhoven. Strijp S wordt gezien als het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven. Triple Double heeft zich, samen met andere partijen, gevestigd in gebouw SX. Op de ruim 5.000 vierkante meter vloeroppervlak van het gebouw is een groot aantal partijen op het gebied van sport, marketing en media bijeen gebracht. Door de toepassing van een algemeen SX concept door het gehele pand ontstaan er ‘open werkvloeren’ waarbij ‘kruisbestuiving’ tussen verschillende partijen mogelijk wordt gemaakt.  Triple Double is op de eerste verdieping gesitueerd, waar zij optimaal kunnen genieten van dit SX- concept.

De ongekende passie voor sport bij Triple Double hebben we doorgevoerd naar het nieuwe interieur design. Het concept van de algemene SX identiteit sluit daar naadloos op aan. Door sport als uitgangspunt te nemen, hebben we een aantal vertalingen gemaakt naar onderwerpen als ‘beweging’, ‘sociaal & cultureel’ en ‘snelheid’. Door deze termen ruimtelijk te vertalen naar lijnenspellen door de ruimte en kleuren & symbolen, ontstaat er een eenheid met het SX-gebouw. Triple Double straalt op deze manier dezelfde sfeer uit als het pand en wordt een onderdeel van het algemene interieurconcept. Om Triple Double net dat beetje extra te geven, hebben we echte eyecatchers toegepast op de werkvloer. Zo hebben we bijvoorbeeld een multifunctioneel keukeneiland – en tevens ronde bibliotheek – geplaatst en de indrukwekkende ‘spelerstunnel’ als entree zal zorgen voor een unieke sportervaring op het kantoor. Ook het basketbalveldje mocht niet ontbreken!

Een open kantoortuin zorgt voor de gewenste kruisbestuiving op de werkvloer. De drie directieleden hebben een eigen kantoor, maar door de glazen wanden zijn deze ruimtes erg transparant en zijn onderdeel van de werkzaamheden op de werkvloer.

Naast dit originele interieurconcept hebben we de industriële eigenschappen van het pand zo veel mogelijk in tact gelaten. De originele bakstenen zijn nog steeds zichtbaar. Dit zorgt voor een mooi contrast tussen de strakke, witte basis en de bijzondere industriële elementen van het SX gebouw.

 

Producten en diensten:

Ontwerpstudio en showroom Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding
Interieur design Triple Double, Strijp S

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




Interieur design Triple Double, Strijp S
“ Sport has the power to change the world ”
Identiteit interieur Gebouw SX

Interieurontwerp en uitvoering collectieve huisstijl interieur

Interieurontwerp gebouw SX Strijp S, Eindhoven

Type object werken

Werkoppervlakte 500 m2

Locatie SX Gebouw, Strijp-S te Eindhoven

Aantal ruimtes Diverse

 

volledig project

Op Strijp S, het terrein van de oude Philips-fabrieken in Eindhoven, staat het historische pand SX (1914). Het pand is de voormalige glasfabriek van Philips. Op de ruim 5.000 vierkante meter vloeroppervlak wordt een groot aantal partijen op het gebied van sport, marketing en media bijeen gebracht. Hal2 heeft, in samenwerking met Desque (Klokgebouw, Strijp S), de pitch gewonnen voor het maken van een interieurconcept en interieurontwerp voor de algemene ruimten van SX. Het concept zorgt voor een collectieve ‘SX-identiteit’ en biedt tevens een houvast voor de huurders die deze identiteit willen doorvoeren naar eigen bedrijfsruimte.

Producten en diensten:

Ontwerpstudio en showroom Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding
Interieurontwerp gebouw SX Strijp S, Eindhoven

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




Interieurontwerp gebouw SX Strijp S, Eindhoven
Welkom bij Driessen HRM

Verbouwingen vestigingen Driessen HRM

Interieur design diverse locaties Driessen HRM

Type object Kantoor

Werkoppervlakte 350 m2

Locatie diversen

Aantal ruimtes diversen

 

volledig project

Welkom bij Driessen HRM

Driessen HRM is sterk gegroeid de afgelopen jaren, zo zijn er door heel het land een aantal vestigingen bijgekomen. Momenteel zit er een Driessen HRM in Helmond, Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Utrecht, Amsterdam en Venlo. Hal2 heeft op basis van het interieurontwerp voor het hoofdkantoor ook alle vestigingen van de onderneming in mogen richten.

Hal2 heeft dit gedaan met respect voor de, stuk voor stuk, prachtige karakteristieke panden met rijke geschiedenis. De uitdaging bij de inrichting van de verschillende vestigingen was het basisconcept van ‘gemoedelijk, familiaal en bourgondisch met veel levend groen en elementen uit de natuur’ door te trekken binnen de mogelijkheden van de afzonderlijke panden. Daarbij is vooral gestreefd naar een optimale indeling van de beperkte ruimte. Gasten worden letterlijk warm welkom geheten, door de inrichting van de entree maar ook door de medewerkers die direct zichtbaar zijn bij binnenkomst. Hal2 heeft, in nauwe samenwerking met de Driessen HRM, de volledige verbouw en inrichting aangestuurd, inclusief de modernisering van de elektra en dataverbindingen.

Ieder pand heeft een heel eigen interieur gekregen maar toch zeer herkenbaar binnen het concept.  Een aantal elementen komt steeds terug in het interieur design. Zoals de kleuren, de prachtige vloerkleden, de gekleurde stoeltjes, het natuurlijke materiaalgebruik en de toepassing van levend groen.

 

Interieur design diverse locaties Driessen HRM

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




Goed bekend bij Driessen HRM

Volledig ontwerp en realisatie nieuwbouw hoofdkantoor te Helmond

Interieur hoofdkantoor Driessen HRM

Type object Kantoor

Werkoppervlakte 6500 m2

Locatie Helmond

Aantal ruimtes Gehele pand

 

volledig project

Goed bekend bij Driessen HRM

Driessen HRM verzorgt HRM-oplossingen en payroll voor de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Driessen HRM is een familiebedrijf met zo’n 250 medewerkers en bedient zo’n duizend organisaties. Het bedrijf is de afgelopen jaren explosief gegroeid, het oude pand in Helmond werd te klein en werd om die reden uitgebouwd. Hal2 won de pitch en mocht de nieuwbouw inrichten. De architect had de uitbreiding van het bestaande pand in hoofdlijnen ontworpen, maar de definitieve invulling opengelaten. Zo kreeg Hal2 alle vrijheid. Alle medewerkers moesten zich thuis kunnen voelen in het nieuwe interieur. Het doel was een gemoedelijke, familiale en bourgondische atmosfeer te creëren met veel levend groen en natuurlijke materialen. Binnen dit overkoepelende concept is er naar hartenlust gevarieerd; iedere ruimte ademt zijn eigen sfeer, variërend van antiek tot eigentijds van cobrakunst tot fotografie. Het element natuur(lijk) komt in alle ruimtes in meer of mindere mate terug. In materiaalgebruik, in de in natureltinten geschilderde wanden en de grafische vogel- en bloemdecoraties op speciaal door Hal2 ontworpen en gemaakte doeken, tapijten en vloerkleden. Maar zeker ook in het levend groen wat nadrukkelijk is meegenomen in het ontwerp. Het eindresultaat is zowel inspirerend, persoonlijk als huiselijk. Een plek waar het fijn kennismaken, ontmoeten en samenwerken is. Download PDF publicatie

Interieur hoofdkantoor Driessen HRM

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




Interieur hoofdkantoor Driessen HRM
“ Opdrachtgever: Je zegt wat je mooi vindt en alles wordt van A tot Z geregeld ”
Open kantoor in industriële omgeving

Volledige verbouwing kantoor Veldkamp Produkties te Eindhoven

Interieur Veldkamp Produkties

Type object werken

Werkoppervlakte 250 m2

Locatie Eindhoven

Aantal ruimtes 9

 

volledig project

Veldkamp Produkties is verhuisd naar Strijp S, te Eindhoven. Strijp S wordt gezien als het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven. Veldkamp Produkties is, samen met andere partijen, gevestigd in gebouw SX. Op de ruim 5.000 vierkante meter vloeroppervlak van het gebouw is een groot aantal partijen op het gebied van sport, marketing en media bijeen gebracht. Door de toepassing van een algemeen SX concept en een algemene huisstijl, bedacht door Hal 2, door het gehele pand, ontstaan er ‘open werkvloeren’ waarbij ‘kruisbestuiving’ tussen verschillende
partijen mogelijk wordt gemaakt. Veldkamp Produkties is op de tweede verdieping gesitueerd worden.
Het concept voor het nieuwe interieur van Veldkamp Produkties is geïnspireerd op natuurlijke kleuren en materialen. Witte muren en een wit plafond in combinatie met industriële elementen zorgen voor een neutrale en strakke basis. Ruimtes als de presentatiekamer, directiekamer en de editsuites voorzien van glazen wanden, zorgen voor afgesloten ruimtes zonder teveel transparantie en openheid te verliezen. Een pantry in het midden van de werkvloer is voorzien van alle gemakken en de kasten met industriële lockers zorgen ervoor dat spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Diverse vloerkleden in de ruimte zorgen voor warme aankleding en een huiselijke sfeer op het kantoor. Een lange flexwerk-tafel met lage werkplekken en hoge informele overlegplekken is een echte eyecatcher in de ruimte. Boven deze tafel hangen design plantenbakken en het bijzondere vloerkleed is niet alleen geïnspireerd op de natuur, maar ook nog eens volledig recyclebaar. Door de toepassing van o.a. houten vlonders, stoffering in verschillende groen- en geeltinten, beplanting, bijzondere verlichting en persoonlijke ‘Veldkamp Produckties-prints, wordt het betreden van deze werkvloer een echte beleving!

Producten en diensten:

Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Conceptontwikkeling en materialisatie
Interieur Veldkamp Produkties

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




Transparantie en privacy in één kantoor

Kantoorinrichting Van de Meulengraaf Notariaat te Best

Interieuradvies Notariskantoor, Best

Type object Kantoor

Werkoppervlakte 200 m2

Locatie Best

Aantal ruimtes 6

 

volledig project

Transparantie en privacy in één kantoor

Van de Meulengraaf Notariaat heeft zich onlangs gevestigd in kantoorgebouw met grote raampartijen in Best. Het is gebouwd op de plek waar ooit een klompenfabriek heeft gestaan.Eind 1936 is deze klompenfabriek volledig afgebrand, alleen de fabrieksschoorsteen is blijven staan. De architectuur van de nieuwe kantoorgebouwen op deze plek verwijst naar de architectuur van de oude klompenfabriek. Alle kantoren kijken uit op de grondig gerestaureerde schoorsteen.

Op een paar draagmuren na was het kantoor nog helemaal leeg. Hal2 kreeg de opdracht een ontwerp voor de indeling en inrichting te maken. In een notariskantoor worden heel wat gevoelige kwesties besproken. Het kunnen waarborgen van de privacy was de grootste uitdaging bij het interieurontwerp. De opdrachtgever wenste transparantie en openheid, geen gesloten kamers maar veel licht en glas.

Er is veel aandacht besteed aan de akoestiek binnen het interieuradvies zodat, ondanks het gebruik van de prachtige glazen wanden, de vertrekken zoveel mogelijk geluiddicht zouden zijn. En dat is gelukt, een speciaal plafond en tapijt hebben daar een bepalende rol in gespeeld.

Interieuradvies Notariskantoor, Best

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter