Inspirerend en speels kantoorontwerp

Interieurontwerp en realisatie voor het nieuwe kantoor van Zibber

Interieurontwerp Hal2 Eindhoven

Type object werken

Werkoppervlakte 570 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Speels interieur

Een speels en inspirerend interieur dat was de vraag van Zibber – een fris, groeiend marketingbedrijf voor de vastgoedbranche uit Eindhoven. Met een groeiend team van ca 25 man is Zibber in staat scherpe tarieven tegen hoge kwaliteit producten en diensten te leveren, zoals fotografie, plattegronden, brochures en visuals voor de makelaardij. Na in het verleden al gebruik te hebben gemaakt van de diensten van Hal2 kwam Zibber weer terug bij ons, met ditmaal een nieuw pand met industriële uitstraling. Hal2 was verantwoordelijk voor het interieurconcept, ontwerp en uitvoering.

Open kantoorvloer gemixt met afgesloten ruimtes

Door het creëren van een kantoortuin en het toevoegen van een cement gebonden gietvloer in deze kantoortuin wordt het industriële karakter versterkt op de kantoorvloer. Het toevoegen van diverse leuke gimmicks staat centraal in dit interieurontwerp. Bij binnenkomst is het meteen duidelijk bij wie je binnenkomt door de toegepaste moswand met logo. Achter deze moswand bevindt zich een container waar de klanten of sollicitanten van Zibber kunnen wachten. De container kan door de medewerkers van Zibber ook worden gebruikt voor een overleg of brainstorm sessie.
Achterin het pand bevinden zich een aantal afgesloten kantoren in glas. De lange gang die hierdoor is ontstaan is beplakt met een op maat ontworpen print met ‘Zibber gimmicks’ en leuke eyecatchers van Eindhoven. De opvallende kleur geel komt terug in meerdere maatwerk elementen op de werkvloer. Ter privacy zijn er op de glazen puien van de kantoren diagonale strepen geplakt welke een leuk speels effect geven in combinatie met zonlicht op de vloer in de gang. De gele copy corner in het midden van het pand scheidt de daar achter gelegen bureau opstellingen af van de circulatie ruimte.

Boksen op de werkvloer

Een duidelijke wens van Zibber was ruimte voor ontspanning. In hun vrije tijd kunnen de werknemers van Zibber zich uitleven in de ‘chill zone’. Hier hangt oa een boksbal, staat een pingpong tafel met tribune om je collega’s aan te moedigen en kunnen werknemers games spelen op een spelconsole. De ‘chill zone’ is centraal in het pand gesitueerd, waar iedereen samen komt voor een kopje koffie bij de pantry of om de dag door te spreken. De toevoeging van diverse leuke items in deze zone zorgt voor een inspirerend totaal beeld.

Het resultaat is een licht en fris interieurontwerp met een industriële basis. Een inspirerend en speelse werkomgeving waar werknemers niet alleen fijn kunnen werken maar ook écht graag willen zijn.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Ontwerpstudio en showroom Onze merken
Interieurontwerp Hal2 Eindhoven

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter