Nieuwe kantooromgeving met warme speelse uitstraling

Interieurontwerp en realisatie webhosting kantoor Eindhoven

Interieurontwerp en realisatie voor webhosting kantoor Eindhoven

Type object werken

Werkoppervlakte 220 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Nieuwe kantooromgeving

Met meer dan 50.000 klanten per jaar is Netbase BV uitgegroeid tot een grote investeerder en ontwikkelaar in webhosting en softwaresystemen. Met dit gegeven waren zij opzoek naar een nieuwe kantooromgeving. Een kantoorpand in de Beemdstraat in Eindhoven bracht hier uitkomst voor. Deze was echter toe aan een volledig nieuwe interieurontwerp. Aan Hal2 de vraag dit te realiseren.

Warme speelse uitstraling

Het kantoor is opgedeeld in een werkzone en een informele zone. De werkzone kenmerkt zich door de warme hout look vloer die in een ‘Hongaarse punt’ motief is gelegd. Het plaatsen van duo bureau’s met zwart onderstel, hout look blad en gestoffeerde tussenschotten zorgt voor een professionele maar huiselijke werkomgeving. De informele zone is opgedeeld in verschillende overleg- bel- en ontmoetingsplekken. De werkzone is door middel van open stalen kasten (met diverse decoratie) afgescheiden van de informele zone. Het kleuren palet is terughoudend. Groen- wit- grijs- en zwart tinten sieren de kantooromgeving, het geheel voelt prettig aan, alsmede door de toevoeging van eikenhout(look). Door het toevoegen van diverse beplanting, stoffering en decoratieve verlichting oogt de inrichting speels en huiselijk.

Het resultaat is een fijne kantooromgeving waar Netbase diverse klanten en leveranciers kan ontvangen, maar vooral zeer prettig in kan werken.

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Ontwerpstudio en showroom
Interieurontwerp en realisatie voor webhosting kantoor Eindhoven

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
“ Het kleuren palet is terughoudend. Groen- wit- en zwart tinten sieren de kantooromgeving ”