projecten

Voor onze opdrachtgevers zetten we onze talenten en vaardigheden in voor zeer diverse projecten. Bij het maken van een interieurontwerp kijken we altijd goed naar het doel van de ruimte, naar de wensen van de opdrachtgever, de gebruikers en de omgeving. Aan de hand daarvan ontwikkelen we een concept; een rode draad die we gedurende het traject in gedachten houden bij alles wat we doen. Daardoor ontstaat er een verrassende logica, die er voor zorgt dat het eindresultaat altijd klopt bij de mensen en de wensen. Hieronder een greep uit ons werk.

Metamorfose jaren 70 woning

Verbouwing vrijstaand familiehuis te Heeze

Buitengevel - Metamorfose jaren 70 woning

Type object wonen

Woonoppervlakte 250 m2

Locatie Heeze

Aantal ruimtes 8

 

volledig project

Onze opdrachtgevers kochten een gedateerde jaren 70 woning. Ze waren opslag verliefd op de locatie en zagen meteen de potentie van het huis.

Vanwege het drukke bestaan van dit jonge gezin met nog een kleine op komst besloten ze de hulp van Hal2 al vroeg in het traject in te schakelen. Samen met de architecten van ‘James architecture and design’ uit Eindhoven hebben we alle woonwensen in kaart kunnen brengen en heeft dit gezin vrijwel geen concessies hoeven doen.

Een aantal woonwensen waren duidelijk voor dit stel. Zo moest er een grote keuken, een slaapkamer met badkamer ensuite en een badkamer voor de kinderen komen. Verder gaven ze aan een licht, kindvriendelijk en speels woonhuis te willen. Er moest geleefd en gespeeld kunnen worden zonder elkaar in de weg te lopen. Met deze informatie in gedachten ontwierp Hal2 zowel de indeling van de woning als al het maatwerk. Vervolgens zijn we verder gaan kijken naar de sfeer die de woning moest uitstralen. Met behulp van mooie inspiratie afbeeldingen, stalen van toe te passen materialen en kleuren heeft Hal2 de juiste sfeer weten te realiseren die de nieuwe bewoners voor ogen hadden.  Hal2 kreeg het vertrouwen en zo hebben we hen in het gehele project mogen begeleiden. We hebben samen de vloer- en wandafwerking bepaald, het maatwerk getekend en verzorgd, de meubels geleverd en tot slot een stukje styling mogen doen.

Resultaat: Een ruimtelijk en licht huis, met frisse kleuren en warme materialen precies zoals de bewoners voor ogen hadden.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Duurzaamheid Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Verlichting en elektra Vloeren, wanden en plafonds
Buitengevel - Metamorfose jaren 70 woning

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Woonkamer
Bekijk alle projecten van wonen
Driessen HRM breidt uit met nieuw pand

Volledig interieurconcept- ontwerp- en realisatie nieuwbouw kantoor Driessen HRM

Driessen HRM breidt zich uit

Type object werken

Werkoppervlakte 4400 m2

Locatie Helmond

 

volledig project

Type object werken

Werkoppervlakte 4400 m2

Locatie Helmond

 

volledig project

Driessen HRM breidt uit!

Zij bieden HRM-oplossingen en payroll voor de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Driessen HRM is een familiebedrijf met zo’n 300 medewerkers en bedient zo’n duizend organisaties. Het bedrijf is de afgelopen jaren zo explosief gegroeid, waardoor de behoefte is ontstaan aan een extra en nieuw functioneel kantoorpand! Op een perceel op de Vlamovenweg, op steenworp afstand verwijderd van de Schootense Dreef, waar Hal2 eerder het volledige interieurontwerp en realisatie deed, is de mogelijkheid ontstaan voor dit nieuwe kantoorgebouw.

Nieuwe beleving

Beleving is een belangrijk onderdeel binnen het interieurontwerp. Bezoekers en werknemers moeten zich wanen in de wereld van Driessen. Het doel is dan ook geweest om de identiteit van Driessen en de functies binnen het nieuwe pand te vertalen naar het interieur. In het nieuwbouw pand wordt de nadruk meer gelegd op de technische kant van Driessen HRM. Dit technische/digitale concept wordt door het hele pand doorgevoerd op diverse manieren.

Architectenbureau Van Aken CAE ontwierp het kantoorgebouw voor de nieuwbouw. Het pand is opgesplitst in twee delen en wordt verbonden door middel van een ‘Dorpsstraat’. De Dorpsstraat is opgetrokken in rode baksteen en vormt de kern van het gebouw, waar meerdere functies bij elkaar komen. Er is rekening gehouden met de reuring; de Dorpsstraat is de ontmoetingsplaats waar mensen samen komen, koffie kunnen drinken en zich verplaatsen, aangrenzend hieraan bevinden zich diverse spreekkamers, hierachter bevinden zich de kantoorvleugels. Een nieuwe toevoeging ten opzichte van de Schootense Dreef is het theater en kinderdagverblijf.

Presenteren achter de bar

De aangrenzende vergaderkamers aan de Dorpsstraat hebben allemaal een eigen thema. Vergaderen in de nieuwbouw zorgt voor een bijzondere beleving in het nieuwe pand. Werknemers kunnen vergaderen, brainstormen en overleggen in de Pub, Bibliotheek, Museum, Apotheek, Kruidenier en Bezinningsruimte. Iedere kamer is uniek en voert op een subtiele, maar hedendaagse manier het thema door in het design van de ruimte. Zo heeft bijvoorbeeld de Pub een bar waar men achter kan presenteren, de Bibliotheek een grote boekenkast met digitaal scherm en het Museum een waar museumstuk; de tafel in marmer. Werknemers kunnen bij de Apotheek terecht voor technisch beheer en in de Bezinningsruimte kun je echt even helemaal ‘offline’ gaan als je de digitale wereld wil ontvluchten.

Voor de echte liefhebber van een grote presentatie is er het Theater. Het Theater is het paradepaardje van het nieuwe pand. Hier zullen diverse lezingen, seminars en presentaties worden gehouden. Het Theater is ingericht met een op maat ontworpen print tapijt en bied aan 114 personen een comfortabele zit plek op een echte theaterstoel.

Streetfood

Het restaurant heeft een meer industrieel thema dan de rest van het het interieur. De steeds meer bekendere Streetfood sfeer is vertaald in het restaurant door middel van materiaalkeuzes. Een combinatie van een betonlook vloer, staal en hout zorgen voor een stoere sfeer. Het restaurant biedt plaats voor ruim 100 personen en is voorzien van alle gemakken. De eyecatcher in deze ruimte is de grote bar. De bar heeft drie functies; koffie, health en bar. Zo heeft iedere hoek een eigen uitstraling. Er is gebruik gemaakt van bijzondere materialen zoals koper, marmer, staal, messing en mozaïek. De laatste themakamer, de Kruidenier, grenst aan het restaurant. Ook deze heeft net als de andere themakamers een eigen uitstraling, zo heeft de Kruidenier diverse rekken met fruit en groenten.

Het Nieuwe Werken (HNW)

De kantoorvleugels zijn ingericht op HNW. Zo zijn er geen afgesloten ruimtes gecreëerd om te werken, maar open kantoortuinen. De managers kantoren zijn wel afgesloten door middel van glazen wanden. De bureaus zijn allemaal in hoogte verstelbaar, zodat er ook ruimte binnen de organisatie is voor flexwerken of verplaatsing van teams. Op de begane grond bevinden zich twee kantoor zones. De verdieping wordt volledig beheerst door twee grote kantoorvleugels. Ook hier is weer rekening gehouden met reuring. De kern van de vleugels, welke grenzen aan de dorpsstraat vide zijn volledig ingericht op flexwerken, overleggen en ontspannen. De bureau opstellingen bevinden zich naast deze zones en worden gescheiden hiervan door middel van een gangpad.

De sfeer op de zogenaamde balkonzones is warm en behaaglijk maar met een digitaal en hedendaagse invloed. De diversiteit aan zitjes, overlegplekken in hoog en laag, zorgen voor een speels geheel. Er is ook heel goed rekening gehouden met akoestiek. Door veel stoffering toe te passen wordt veel contact geluid gedempt zodat de werkplekken hier geen last van hebben. Er bevinden zich ook een aantal concentratie op maat gemaakte Cubes, werkplekken waar werknemers zich kunnen focussen zonder hinder te ondervangen van alle geluiden om hen heen.

Wij zijn enorm trots op het behaalde resultaat!

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Hal2 Carpets Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Klimaatbeheersing Duurzaamheid Ontwerpstudio en showroom Onze merken
Driessen HRM breidt zich uit

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
“ Door het hele pand is gebruik gemaakt van bijzondere materialen, kleuren en vormen, iedere ruimte heeft een echte eye catcher! ”
Bekijk alle projecten van werken
Bruisende herinrichting bedrijfsrestaurant in hartje Eindhoven

Volledige restyling en interieurontwerp voor het bedrijfsrestaurant bij Greenhouse Group

Bruisende herinrichting Greenhouse Group

Type object horeca

Werkoppervlakte 265 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Bruisende herinrichting

Voor Greenhouse Group ontwierpen wij een volledige nieuwe bruisende herinrichting voor het bestaande bedrijfsrestaurant.  Gezien het feit Greenhouse Group de afgelopen jaren zo explosief is gegroeid was ruimte gebrek een belangrijke reden voor de herinrichting. Hal2 heeft gezocht naar slimme oplossingen om een dynamisch en inspirerend interieur te creëren  waarbij de ruimte zo goed mogelijk wordt benut.

Een belangrijke wens was om de grote ruimte multifunctioneel te kunnen benutten, waarbij op een snelle manier de ruimte kan worden omgetoverd tot een presentatie ruimte of grote borrel ruimte. Wij ontwierpen een podium waaraan mensen kunnen zitten als de ruimte wordt benut als lunchruimte, maar welke functioneel kan worden gebruikt als podium als er een seminar wordt gegeven. De grote lange tafels in de ruimte staan op wielen en kunnen onder het podium worden geschoven, zo kan op een snelle manier de ruimte worden leeggemaakt en ontstaat er zitplekken voor ca 100 personen. De wandopstellingen geven de ruimte een dynamische en gemoedelijke sfeer. Mede door het toepassen van hoge boomstamtafels met zitjes aan de wand krijgt de ruimte een wat natuurlijkere uitstraling mee.

Urban uitstraling

De bestaande kantoorinrichting van Greenhouse Group is geïnspireerd op het verkeer, dit concept hebben we subtiel doorgevoerd in de uitstraling van het bedrijfsrestaurant. Zo is er een grote uitgifte/bar welke geïnspireerd is op een foodtruck/ container waar men tijdens de lunch diverse gerechten kan halen en tijdens een borrel opstelling drankjes kan halen. De tafelbladen aan de ramen hebben een grafisch thematisch patroon welke doorloopt als de tafels naast elkaar staan. De bakstenen wand in de kleinere lunchruimte geeft een mooi contrast met de donkere uitgifte en geeft deze ruimte een Urban uitstraling. De wand met planten in de grotere lunchruimte zorgt juist weer voor een natuurlijke uitstraling, het resultaat is een inspirerende bruisende herinrichting waarin men gezellig samen komt in de lunchpauze in hartje Eindhoven.

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Ontwerpstudio en showroom Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Vloeren, wanden en plafonds
Bruisende herinrichting Greenhouse Group

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
“ De bakstenen wand in de kleinere lunchruimte geeft een mooi contrast met de donkere kleur van de uitgifte en geeft deze ruimte een Urban uitstraling, terwijl de wand met planten zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is een mooi contrasterend geheel ”
Bekijk alle projecten van horeca
SEABAS the urban fisher – viswinkel in hartje Eindhoven

Management interieurontwerp SEABAS viswinkel in hartje Eindhoven

seabas the urban fisher

Type object horeca

Opgeleverd 2017

Locatie Eindhoven

Aantal ruimtes 2

volledig project

SEABAS, viswinkel in hartje Eindhoven

Sinds lange tijd kent Eindhoven weer een viswinkel in hartje centrum. Een project waar een bijzondere samenwerking tussen ondernemer, creatieve designers en projectleiders heeft geleid tot een bijzonder interieur. Hal2 tekende voor de projectleiding en coördinatie van de gehele verbouwing van de winkel. Dit in samenwerking met V3rs die tekenende voor het creatieve ontwerp en Happy Designs die verantwoordelijk was voor de huisstijl.  In een korte periode is een verouderde winkelruimte omgetoverd tot bijzondere, moderne en unieke viswinkel. De winkel ademt de sfeer uit alsof je aan zee bent. Het interieur staat vol met unieke, op maat gemaakte items en er is volop gebruik gemaakt van bijzondere materialen.

Voor eigenaar Sebastiaan Ribbink kwam met het openen van Seabas, een lang gekoesterde droom uit. Een combinatie van verse vis, eerlijke prijzen en een bijzondere horeca zaak in het hartje van de stad Eindhoven.

Aan Hal2 dus de taak om dit unieke project in goede banen te leiden. De coördinatie tussen de designers, het mee denken in (technische-) oplossingen en het creëren van een bijzonder winkel interieur was een hele uitdaging. Met als resultaat een sfeervolle multifunctionele zaak.

Producten en diensten:

Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Ontwerpstudio en showroom Technisch tekenwerk in 2D en 3D
seabas the urban fisher

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Bekijk alle projecten van retail