projecten

Voor onze opdrachtgevers zetten we onze talenten en vaardigheden in voor zeer diverse projecten. Bij het maken van een interieurontwerp kijken we altijd goed naar het doel van de ruimte, naar de wensen van de opdrachtgever, de gebruikers en de omgeving. Aan de hand daarvan ontwikkelen we een concept; een rode draad die we gedurende het traject in gedachten houden bij alles wat we doen. Daardoor ontstaat er een verrassende logica, die er voor zorgt dat het eindresultaat altijd klopt bij de mensen en de wensen. Hieronder een greep uit ons werk.

Verbouwing familiehuis te Eindhoven

metamorfose: van slopen tot opnieuw opbouwen

leefkeuken

Type object wonen

Woonoppervlakte 200 m2

Opgeleverd 2018

Locatie Eindhoven

Aantal ruimtes 7

volledig project

Een ruime jaren ’60 woning in het centrum van Eindhoven, gedateerd, verouderd en dus nog helemaal naar wens in te vullen. Voor de bewoners van dit huis ging met de koop van de woning een lang gekoesterde droom in vervulling.
Hal2 heeft vanaf het moment van de koop tot de verhuizing de klant begeleid bij het verbouwingstraject en samen met hen naar de meest ideale indeling en afwerking gezocht.

De woning is destijds ontworpen door De Bever Architecten. Hiermee is een duidelijke stijl en uitstraling neergezet welke de bewoners dan ook graag zoveel mogelijk in tact wilde houden.
Voor het interieurontwerp heeft Hal2 allereerst goed in kaart gebracht hoe dit gezin leeft, waar zij behoefte aan hadden en welke wensen zij hadden. Vervolgens hebben we dit vertaald naar een functioneel 2D interieurplan. Er is gekozen voor een optimale en praktische indeling, waarbij iedere ruimte in de woning een functie heeft. Daarna hebben we samen met de klant gezocht naar de juiste sfeer- en uitstraling van het interieur en dit vertaald naar fotorealistische 3D renders.

Toen het plaatje compleet was is de verbouwing van start gegaan. Hal2 heeft dit traject van begin tot eind begeleidt en de uitgangspunten die vanuit het ontwerp zijn bepaald bewaakt.
De volledige woning is van vloer tot plafond gestript. Samen met de aannemer hebben we de details uitgedacht en gezocht naar praktische oplossingen. Daarna is alles weer helemaal opnieuw opgebouwd. Alles was zeer gedateerd en hebben we naar een modern niveau gebracht, helemaal van deze tijd.

Dit heeft geresulteerd in een strakke cleane basis met ruimte voor kleur, speelsheid en kunst, i.c.m. een logische indeling én met respect voor de architectuur van de woning. Zelfs de  oorspronkelijke haard in beton zoals door de architect bedacht hebben we teruggebracht in de woonkamer.

Alle ruimte in het huis is benut en past bij de levenswijze van dit gezin. We hebben veel mooie en unieke structuren toegepast in zowel stoffering als wandafwerking. Het warme kleurenpalet zorgt voor een huiselijke sfeer.

Wij zijn trots op het prachtige eindresultaat: een uniek familiehuis waar de bewoners erg blij mee zijn!

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Verlichting en elektra
leefkeuken

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




Eetkamer woonhuis Eindhoven
“ Een strakke basis biedt de ruimte om te spelen met kleuren, structuren en kunst ”
Bekijk alle projecten van wonen
Nieuwe kantooromgeving met warme speelse uitstraling

Interieurontwerp en realisatie webhosting kantoor Eindhoven

Interieurontwerp en realisatie voor webhosting kantoor Eindhoven

Type object werken

Werkoppervlakte 220 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Nieuwe kantooromgeving

Met meer dan 50.000 klanten per jaar is Netbase BV uitgegroeid tot een grote investeerder en ontwikkelaar in webhosting en softwaresystemen. Met dit gegeven waren zij opzoek naar een nieuwe kantooromgeving. Een kantoorpand in de Beemdstraat in Eindhoven bracht hier uitkomst voor. Deze was echter toe aan een volledig nieuwe interieurontwerp. Aan Hal2 de vraag dit te realiseren.

Warme speelse uitstraling

Het kantoor is opgedeeld in een werkzone en een informele zone. De werkzone kenmerkt zich door de warme hout look vloer die in een ‘Hongaarse punt’ motief is gelegd. Het plaatsen van duo bureau’s met zwart onderstel, hout look blad en gestoffeerde tussenschotten zorgt voor een professionele maar huiselijke werkomgeving. De informele zone is opgedeeld in verschillende overleg- bel- en ontmoetingsplekken. De werkzone is door middel van open stalen kasten (met diverse decoratie) afgescheiden van de informele zone. Het kleuren palet is terughoudend. Groen- wit- grijs- en zwart tinten sieren de kantooromgeving, het geheel voelt prettig aan, alsmede door de toevoeging van eikenhout(look). Door het toevoegen van diverse beplanting, stoffering en decoratieve verlichting oogt de inrichting speels en huiselijk.

Het resultaat is een fijne kantooromgeving waar Netbase diverse klanten en leveranciers kan ontvangen, maar vooral zeer prettig in kan werken.

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Ontwerpstudio en showroom
Interieurontwerp en realisatie voor webhosting kantoor Eindhoven

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




“ Het kleuren palet is terughoudend. Groen- wit- en zwart tinten sieren de kantooromgeving ”
Bekijk alle projecten van werken
Bruisende herinrichting bedrijfsrestaurant in hartje Eindhoven

Volledige restyling en interieurontwerp voor het bedrijfsrestaurant bij Greenhouse Group

Bruisende herinrichting Greenhouse Group

Type object horeca

Werkoppervlakte 265 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Bruisende herinrichting

Voor Greenhouse Group ontwierpen wij een volledige nieuwe bruisende herinrichting voor het bestaande bedrijfsrestaurant.  Gezien het feit Greenhouse Group de afgelopen jaren zo explosief is gegroeid was ruimte gebrek een belangrijke reden voor de herinrichting. Hal2 heeft gezocht naar slimme oplossingen om een dynamisch en inspirerend interieur te creëren  waarbij de ruimte zo goed mogelijk wordt benut.

Een belangrijke wens was om de grote ruimte multifunctioneel te kunnen benutten, waarbij op een snelle manier de ruimte kan worden omgetoverd tot een presentatie ruimte of grote borrel ruimte. Wij ontwierpen een podium waaraan mensen kunnen zitten als de ruimte wordt benut als lunchruimte, maar welke functioneel kan worden gebruikt als podium als er een seminar wordt gegeven. De grote lange tafels in de ruimte staan op wielen en kunnen onder het podium worden geschoven, zo kan op een snelle manier de ruimte worden leeggemaakt en ontstaat er zitplekken voor ca 100 personen. De wandopstellingen geven de ruimte een dynamische en gemoedelijke sfeer. Mede door het toepassen van hoge boomstamtafels met zitjes aan de wand krijgt de ruimte een wat natuurlijkere uitstraling mee.

Urban uitstraling

De bestaande kantoorinrichting van Greenhouse Group is geïnspireerd op het verkeer, dit concept hebben we subtiel doorgevoerd in de uitstraling van het bedrijfsrestaurant. Zo is er een grote uitgifte/bar welke geïnspireerd is op een foodtruck/ container waar men tijdens de lunch diverse gerechten kan halen en tijdens een borrel opstelling drankjes kan halen. De tafelbladen aan de ramen hebben een grafisch thematisch patroon welke doorloopt als de tafels naast elkaar staan. De bakstenen wand in de kleinere lunchruimte geeft een mooi contrast met de donkere uitgifte en geeft deze ruimte een Urban uitstraling. De wand met planten in de grotere lunchruimte zorgt juist weer voor een natuurlijke uitstraling, het resultaat is een inspirerende bruisende herinrichting waarin men gezellig samen komt in de lunchpauze in hartje Eindhoven.

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Ontwerpstudio en showroom Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Vloeren, wanden en plafonds
Bruisende herinrichting Greenhouse Group

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




“ De bakstenen wand in de kleinere lunchruimte geeft een mooi contrast met de donkere kleur van de uitgifte en geeft deze ruimte een Urban uitstraling, terwijl de wand met planten zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is een mooi contrasterend geheel ”
Bekijk alle projecten van horeca
SEABAS the urban fisher – viswinkel in hartje Eindhoven

Management interieurontwerp SEABAS viswinkel in hartje Eindhoven

seabas the urban fisher

Type object horeca

Opgeleverd 2017

Locatie Eindhoven

Aantal ruimtes 2

volledig project

SEABAS, viswinkel in hartje Eindhoven

Sinds lange tijd kent Eindhoven weer een viswinkel in hartje centrum. Een project waar een bijzondere samenwerking tussen ondernemer, creatieve designers en projectleiders heeft geleid tot een bijzonder interieur. Hal2 tekende voor de projectleiding en coördinatie van de gehele verbouwing van de winkel. Dit in samenwerking met V3rs die tekenende voor het creatieve ontwerp en Happy Designs die verantwoordelijk was voor de huisstijl.  In een korte periode is een verouderde winkelruimte omgetoverd tot bijzondere, moderne en unieke viswinkel. De winkel ademt de sfeer uit alsof je aan zee bent. Het interieur staat vol met unieke, op maat gemaakte items en er is volop gebruik gemaakt van bijzondere materialen.

Voor eigenaar Sebastiaan Ribbink kwam met het openen van Seabas, een lang gekoesterde droom uit. Een combinatie van verse vis, eerlijke prijzen en een bijzondere horeca zaak in het hartje van de stad Eindhoven.

Aan Hal2 dus de taak om dit unieke project in goede banen te leiden. De coördinatie tussen de designers, het mee denken in (technische-) oplossingen en het creëren van een bijzonder winkel interieur was een hele uitdaging. Met als resultaat een sfeervolle multifunctionele zaak.

Producten en diensten:

Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Ontwerpstudio en showroom Technisch tekenwerk in 2D en 3D
seabas the urban fisher

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter




Bekijk alle projecten van retail